top of page
The Rolls 4 foto Michèle Verbruggen.tif

THE
ROLLS

Fotograaf: Michèle Verbruggen
images.png

The Rolls play reggae and roll
Boekingen en info: info@derek.be //0485 98 17 88

The Rolls spelen niet alleen de roll van de rock & roll, maar vanaf nu ook reggae. In 2017 vonden ze elkaar rond een zelf gecomponeerd repertoire op tekst van de Amerikaanse schrijver Charles Bukowski, in 2019 brachten ze een cd 'Happy' uit met eigen nummers in dezelfde stijl... en nu in 2022 komen ze naar buiten met 12 nieuwe reggaesongs, bijeen geschreven door zanger-gitarist Derek.

Dat The Rolls ook deze muziekstijl in het hart en in de vingers en onder de knie hebben is alleen maar mogelijk door het métier en vooral de veelzijdigheid van de groepsleden.

Drummer Tony Gyselinck en bassist Mario Vermandel spelen al decennia in de jazzscene maar zijn liefhebbers van het genre... wat ook nodig is want drum en bas zijn voor reggae heel belangrijk..

Bruno Deneckere, is één van onze betere singer-songwriters die zich bij The Rolls kan uitleven op elektrische gitaar en daarbij ook zijn meesterlijke authentieke zelve blijft, ook in reggae dus.

Hans Van Oost, ook een jazz-topper op gitaar, werd bij The Rolls ingelijfd om met zijn bredere sound en finesses wat extra kleur te geven.

foto cd hoes HAPPY the Rolls.jpg
  • Black Spotify Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Youtube Icoon

Klik op de icoontjes om de link te openen

Album "Happy" op spotify

'Today is blue' op youtube

'I Don't Hate People' (live) op youtube

'Barefoot Baby' (live) op youtube

thumbnail_CDhoes Reggaelar The Rolls voor en achter-2.jpg
bottom of page